Speváčka Dominika Mirgová si na prázdninovú nudu rozhodne nesťažuje. Počas horúcich letných dní si na pár hodín odskočila do štúdia, kde nahrala vokály ku skladbe Kto je on, ktorá je najnovším singlom Roberta Buriana. Zároveň však Mirgová avizuje aj vlastnú novinku, ktorú môžu fanúšikovia očakávať už v septembri.

Po úspešnej spolupráci s Mirom Jarošom na balade Nová spojila Dominika Mirgová svoje sily s dídžejom a producentom Robertom Burianom. Ten už úspešne zaútočil na horné priečky hitparád spoločne s Egom - ich letný hit Žijeme len raz má na Youtube už neuveriteľných 7 miliónov zobrazení.

Už samotné spojenie Mirgovej a Buriana tak predznamenáva, že pieseň Kto je on!? bude mať u mladej generácie fanúšikov úspech. "Mám rada tanečnú hudbu, je leto, ľudia sa zabávajú a táto pesnička podľa mňa presne spĺňa kritériá letného hitu. Je mladistvá, uvoľnená, príjemná, tanečná. Ponuku som bez váhania prijala a nakoľko svoj ďalší singel plánujem na jeseň, nebilo sa nám to s vlastným projektom," prezradila speváčka o hosťovaní v skladbe Roberta Buriana.

"Nahrávalo sa mi výborne, skladba je skvelá, takže to išlo samo. Ide však skôr o taký úlet, alebo experiment. Môj zvuk je trochu iný," myslí si speváčka, ktorá na promo letného hitu nafotila aj sériu fotografií s Robertom Burianom na tričku. 

Robert Burian feat. Dominika Mirgová - Kto je on!?

Pri tvorbe nových skladieb, ktoré predstaví na jeseň jej autorsky aj producentsky už tradične pomáha Miro Jaroš. "Vyhovujeme si ľudsky, to je základ dobrej spolupráce. Novú mi napísal úplne na telo a ďalšie skladby vznikajú presne tak isto. Už sa neviem dočkať, kedy si ich budú môcť vypočuť ľudia," prezradila Dominika.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Michal Šefčík z Galgan Music.

Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová