Speváčka Michaella si užíva leto. Vo svojom aktuálnom singli Summer Mood sa teší z každej maličkosti, čo ukázala aj vo videoklipe. Hoci ho pôvodne neplánovala, nakoniec si natáčanie užila so všetkým, čo k tomu patrí. Popri scenári a účinkovaní v ňom si ho totiž aj sama producentsky zabezpečovala.

Michaella priznala, že klip k Summer Mood v jej plánoch nefiguroval, ale v poslednej dobe sa často rozhoduje spontánne. S ponukou na spoluprácu oslovila Maroša Fabiána. Na pľaci sa nestretli prvýkrát, pretože práve tento talentovaný a kreatívny kameraman jej pripravil vizitku na festival Discovery vo Varne, kde s piesňou STOP získala Cenu partnerských rádií a ocenenie Najlepšie spracované aranžmány.

"Klip som mala v hlave zostrihaný ešte pred tým, ako sme vôbec vytiahli a zapli kameru. Keď som si púšťala song v aute na plné pecky, spievala som si, dvíhala ruku..., stále sa mi pred očami objavovali scény, ktoré som do klipu chcela. Preto som si povedala, že video bude," vysvetľovala Michaella. Klip sa natáčal v okolí Prešova, ale prvé zábery vznikli v Belgicku. Za všetkým stojí status na Facebooku, náhoda a chuť zabávať sa.

Michaella nechala ľudí baviť sa a keďže dvakrát im to hovoriť netrebalo, točenie sa zmenilo na letný žúr. "Pri hľadaní ľudí do klipu sa mi z Belgicka prikomentoval do konverzácie kamoš Miňo, ktorý vyzýval všetkých, aby do toho išli. Vtedy mi napadol bláznivý nápad, aby sa postavil pred kameru aj on. Napísala som mu, tancuj alebo rob hocičo, jednoducho podpor moju myšlienku, aby sme pokračovali ďalej. Nakoniec som sa z neho výborne nasmiala," dodala dobre naladená speváčka. Hlavné úlohy tak v scenári patrili, okrem iného, slnečnému počasiu a obyčajnej hojdačke zavesenej na strome.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó z agentúry Grand Studio.

Súvisiaci interpreti: Michaella