Putovný festival Fun rádio Dohoda tento rok zavíta ešte do troch miest a vo všetkých zahrá aj obľúbený Adam Ďurica. Vystúpi v sprievode viacerých muzikantov a sám vraví, že už môže hovoriť o vlastnom "big bande". Kvôli Dohode si sympatický spevák pripravil špeciálny program a fanúšikom sľubuje aj nezabudnuteľné prekvapenie.

Richard Müller, Fragile, PolemicCampana Batucada, Sima Martausová, Puding pani Elvisovej a ďalší slovenskí hudobníci vystúpia už túto sobotu (30.7.) na novej Fun rádio Dohode v Malackách. Na vystúpenie v Zámockom parku sa teší aj jeden z najpopulárnejších súčasných spevákov Adam Ďurica, ktorý fanúšikov prekvapí s unikátnou koncertnou zostavou.

"Novú Dohodu vnímam ako super akciu v príjemných lokalitách, kde môžete vidieť to najlepšie zo slovenskej hudobnej scény. Ja som si prizval k svojej kapele ďalších muzikantov a spevákov, teda už môžeme hovoriť o tom, že to bude taký Adam Ďurica Big Band. Na novej Dohode zahráme nový playlist, ktorý bude nabúchaný, a máme v ňom schované aj jedno prekvapko. Myslím si, že je to čosi nevídané, čo by odo mňa nikto nečakal a dobre sa pri ňom všetci vybláznime," hovorí trochu tajomne Adam Ďurica.

Sympatický mladý spevák a skladateľ vystúpi na všetkých troch Dohodách, ktoré festivalových nadšencov ešte čakajú do konca leta. "V Malackách som hral aj minulý rok, bolo tam jednoducho perfektne, veľmi sa nám tam páčilo. V Bojniciach som vlani vystúpil neplánovane sám s gitarou, aj keď som tam pôvodne vôbec nemal hrať. Už som mal totiž zbalený kufor na dovolenku a vtedy mi zavolali. Bolo to skvelé, rád si to zopakujem. No a do Popradu na Dohodu sa vrátim po asi siedmich rokoch, takže na Poprad sa teším najviac," dodáva s úsmevom sympatický spevák a hudobník, pre ktorého sú festivaly oddychom popri nahrávaní nového albumu. Ten by chcel vydať ešte tento rok, prvým singlom je nedávno zverejnená skladba Spolu.


Na Dohodu vás privezie autobus zdarma

Organizátori pre fanúšikov pripravili aj novinku, ktorá im zabezpečí dokonalý komfort a zbaví starostí s cestovaním. Na festival bude totiž z okolitých miest a obcí zvážať záujemcov špeciálny bezplatný autobus. Do Malaciek pôjde cez Kostolište, Gajary, Jakubov, Male Leváre a  Veľké Leváre. Kyvadlová doprava bude fungovať aj počas augustových vydaní festivalu v Bojniciach a Poprade.

Najväčší letný žúr ponúka mnoho vychytávok aj priamo na "mieste činu". Jednou z posledných a najzaujímavejších je silent disco - unikátna tanečná akcia, na ktorej je ticho. Každý účastník totiž dostane slúchadlá, v ktorých bude počuť, čo práve hrá dídžej a môže si tancovať ako chce. Netradičnú diskotéku bude sprevádzať penová party.

Zostávajúce vydania Fun rádio Dohody 2016: 

30. júla - Malacky, Zámocký park - vstupenky

Richard Müller
Adam Ďurica
Fragile - hity kapely Queen
Polemic + Campana Batucada
Puding pani Elvisovej
Sima Martausová
Komajota
Mista
Funkiez
Kmeťoband
DJ Julo alias Python

TIP: SÚŤAŽ s Predpredaj.sk o CD Richarda Müllera a Fragile

13. augusta - Bojnice, Plážové kúpalisko - vstupenky

Jana Kirschner
Buty

Le Payaco
Adam Ďurica
Polemic + Campana Batucada
Puding pani Elvisovej
Medial Banana
Funkiez
Kmeťoband
DJ Carlo

27. augusta - Poprad, pri AquaCity - vstupenky

Vidiek
Adam Ďurica
Le Payaco
Fragile - hity kapely Queen
Kali
Heľenine oči
Polemic + Campana Batucada
Komajota
Mista
Kmeťoband
DJ Julo alias Python

Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach podujatia www.funradio.sk/dohoda a www.facebook.com/FunRadioDohoda.

Foto: Albert Čurný

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica