Singel Justina Timberlaka Can't Stop The Feeling, ktorý je sprievodnou piesňou k rozprávke Trolovia (2016), valcuje toto leto hitparády. K plejáde soundtrackových hitov, ktoré v ostatných mesiacoch vyšli aj k ďalším filmom, sa pridáva i britská speváčka Jessie J.

Tanečná hymna My Superstar je comebackovou pesničkou speváčky Jessie J, ktorá ňou prispela na soundtrack k filmu Doba ľadová: Mamutí tresk. Animovaný film je v kinách iba pár dní a teraz sa na internet dostala aj skladba 28-ročnej interpretky. Piaty diel rozprávkovej série si zatiaľ nezískava toľko ovácií ako predošlé časti, tak je na mieste spropagovať ho aspoň vydarenou skladbou. Mimochodom, to nie je všetko, čím speváčka do filmu prispela. Prepožičala tiež hlas postavičke Brooke.

My Superstar je prvým singlom Jessie J od apríla 2015. Vtedy vydala rovnako tak soundtrackovú pieseň Flashlight k filmu Pitch Perfect 2, ktorý sa krúti práve okolo spievania. V americkom Billboarde sa s ňou minulý rok dostala najvyššie na 61. miesto, zaujímavé bude sledovať, či toto číslo prekoná práve s novinkou k detsky obľúbenej snímke.

V nedávnom televíznom rozhovore tiež speváčka potvrdila, že sa nevráti ako porotkyňa do ďalšej série speváckej súťaže The Voice. "Milujem to. Robila som to štyri sezóny, dve v Británii a dve v Sydney. Ale už potrebujem urobiť nový album," priznala. "Zaberá to skutočne veľa času a ak mám byť úprimná, dostala som sa do bodu, keď sedím v tom kresle a chcem prosto spievať. Som pripravená napísať nový album." 

 
Celú neoficiálnu verziu v nižšej kvalite si môžete vypočuť tu:


Zdroj: Idolator.com
Foto: Facebook.com/JessieJOfficial

Súvisiaci interpreti: Jessie J