Fanúšikovia zosnulej americkej speváčky Christiny Grimmie sa môžu tešiť na štyri nové videoklipy. Informáciu potvrdil na Twitteri interpretkin niekdajší agent Brian Teefey.

Pôjde o klipy ku skladbám Snow White, Anybody's You, Deception a Without Him, ktoré spolu tvoria video minisériu s názvom The Ballad of Jessica Blue a pochádzajú z EP nahrávky Side A (2016).

Interpretka nakrútila videá vo februári za štyri dni. Zverejnia ich prostredníctvom služby Youtube a tiež na sociálnej sieti Facebook, pričom premiéru budú mať na webstránke Billboard.com. Klip k piesni Snow White sprístupnia 11. augusta, Anybody's You 18. augusta, Deception 25. augusta a Without Him 1. septembra.

Vypočujte si EP Side A na Deezeri:



Christina Grimmie, celým menom Christina Victoria Grimmie, sa narodila 12. marca 1994 v Marltone v štáte New Jersey. Do povedomia verejnosti sa dostala coververziami známych skladieb, ktoré zverejňovala na Youtube. V rokoch 2011 až 2013 vystupovala ako predskokanka na koncertoch Seleny Gomez. Preslávila sa však až účinkovaním v súťaži The Voice, kde v roku 2014 skončila na treťom mieste. Vydala štúdiovku With Love (2013) a EP nahrávky Find Me (2011) a spomínanú Side A (2016).

Tento rok 10. júna ju zastrelil fanúšik Kevin James Loibl v Orlande na Floride, keď rozdávala autogramy. Dožila sa 22 rokov.

Zdroj: SITA (Billboard.com, archív)
Foto: Facebook.com/christinagrimmie

Súvisiaci interpreti: Christina Grimmie