Americká pop-rocková kapela OneRepublic zverejnila videoklip k svojmu ostatnému singlu Kids. Novinka vznikla v hlavnom meste Mexika a sústreďuje sa na zaľúbený pár, ktorý k sebe hľadá cestu. V záberoch sa objavujú aj členovia skupiny a zákutia Mexico City.

Členovia formácie tiež prostredníctvom sociálnych sietí ohlásili názov a dátum vydania pripravovanej štvrtej štúdiovky. Nahrávka sa bude volať Oh My My a na trh sa dostane 7. októbra. OneRepublic síce zatiaľ neprezradili tracklist očakávanej novinky, album však bude obsahovať singel Wherever I Go a spomínanú pieseň Kids.

Videoklip k nej režíroval Hal Kirkland a jeho ústredná časť bola nakrútená na jeden záber. Skupina tiež informovala o tom, že čoskoro zverejní aj 3D verziu klipu ako súčasť virtuálnej reality, ktorá ho ukáže ako 360-stupňový vizuál.  


Formácia OneRepublic vznikla v roku 2003 a momentálne ju tvoria Ryan Tedder (spev), Zach Filkins (gitara), Brent Kutzle (basgitara), Drew Brown (gitara a klávesy) a Eddie Fisher (bicie). Preslávili sa prvým singlom Apologize, s ktorým dobyli singlové rebríčky v Kanade, Nemecku či Austrálii. Tento hit im priniesol aj nomináciu na Grammy.

Skladba sa nachádza na debutovej štúdiovke Dreaming Out Loud (2007), po ktorej vydali albumy Waking Up (2009) a Native (2013). Medzi ich najznámejšie skladby patria tiež Stop And Stare, All The Right Moves, Secrets, Good Life či Counting Stars. Druhú nomináciu na Grammy získali vďaka skladbe If I Lose Myself (feat. Alesso). 

Zdroj: SITA, Youtube
Foto: Facebook.com/OneRepublic

Súvisiaci interpreti: OneRepublic