Pieseň s názvom Miluj ma, alebo odíď zložila Zuzana Smatanová pre rovnomenné dielo režisérky Mariany Čengel Solčanskej a už k nej stihla nakrútiť aj zaujímavý videoklip. Spolu s hercom Markom Igondom si zahrali manželský pár.

"Som autorkou hudby, aj textu. Na pesničke som pracovala popri koncertovaní asi mesiac. Vďaka tomu, že som vedela, o čom je hlavná idea filmu, sa mi oveľa ľahšie písal text, ktorý s ním súvisí," vysvetľuje skladateľský proces Zuzana Smatanová.  

Speváčku oslovila samotná režisérka Mariana Čengel Solčanská, s ktorou už predtým spolupracovala na filme Lietajúci Cyprián. Tentokrát je Zuzana autorkou piesne k dráme zo súčasnosti, kde sa odohráva trojuholník lásky, príťažlivosti a nenávisti. Tá bude mať premiéru 17. januára 2013.  

Samotný videoklip k piesni sa točil v starom dome v Šali, kde sa odohráva hlavná časť filmu. "So štábom sme sa vrátili na im dobre známe miesta. Využili sme tam staré valčekové steny, nábytok a drevené podlahy, čo vyzerá na obraze veľmi dobre. Okrem toho sa v klipe objavia aj samotné zábery z filmu," dodáva  Zuzana Smatanová, ktorá v ňom predviedla doslova herecký výkon. Asistoval jej herec Marko Igonda, stvárňujúci jednu z hlavných postáv vo filme.  


Pozrite si viac fotiek z natáčania v galérii.

"V klipe sme si zahrali manželov, ktorí medzi sebou vedú tiché rozhovory a opäť si hľadajú k sebe cestu. Bola to moja prvá skúsenosť nakrúcať pred kamerami vzťah a niečo tak osobné. Ale Marko je výborný herec a profesionál, tak si myslím, že sme to zvládli. Na záver sa v klipe objaví aj jeho malá dcéra Maruška," opisuje s úsmevom hereckú skúsenosť  Zuzana Smatanová.              

Okrem nakrúcania klipu sa Zuzana stíha venovať aj iným veciam. Pripravuje výstavu portrétov pätnástich slovenských osobností, ktorú chystá na január budúceho roka a na pláne má aj účinkovanie v Legendách Popu, ktoré budú venované Jarovi Filipovi.

Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z Propaganda House.

Foto: Paľo Smolka

Súvisiaci interpreti: Zuzana Smatanová