Americký raper a producent Kanye West neprestáva prekvapovať. Najnovšie sa na Twitteri verejne ospravedlnil hudobníkovi Beckovi a spevákovi a producentovi Brunovi Marsovi za to, že pochyboval o ich umeleckých kvalitách.

Na hlavu 37-ročného Westa sa tento mesiac zniesla vlna kritiky po tom, ako počas udeľovania cien Grammy vystúpil na pódium v čase, keď si 44-ročný Beck preberal cenu v kategórii Album roka. V poslednej chvíli sa rozhodol z pódia odísť bez slova, po ceremoniáli však vyhlásil, že muzikant by mal rešpektovať umenie a ocenenie dať Beyoncé.

Zdá sa však, že táto udalosť a následná kritika od fanúšikov, médií aj hudobných kolegov mu pomohla rozšíriť svoje hudobné obzory a nájsť pokoru. Neskôr totiž priznal, že jeho správanie bolo pokrytecké, pretože predtým nepočul žiadnu Beckovu pieseň. A najnovšie sa americkému pesničkárovi a multiinštrumentalistovi aj ospravedlnil. "Chcem sa verejne ospravedlniť Beckovi. Mrzí ma to, Beck," napísal raper na svoj Twitter.

Brunovi Marsovi zase povedal "prepáč", pretože ho dlhý čas považoval za fešáka, ktorý nie je až taký dobrý, ako vyzerá. "Chcem sa tiež verejne ospravedlniť Brunovi Marsovi. Neznášal som ho, no naozaj ho uznávam za to, čo dosiahol ako umelec," vyjadril sa Kanye West. Manžel televíznej celebrity Kim Kardashian tiež poznamenal, že by bol rád, ak by si Mars zaspieval v jeho skladbe, na ktorej sa podieľajú aj 88-Keys a Sean Combs, známy ako Puff Daddy, Diddy či P. Diddy.

Prečítajte si: Noel Gallagher ku kauze KanyeBeckyoncé: Vrtieť zadkom nie je umenie

Zdroj: SITA (Usmagazine.com, archív)
Foto: AP Photo/Brad Barket

Súvisiaci interpreti: Beck, Kanye West