Spevák, herec a zabávač už dnes odštartuje pokračovanie svojho minuloročného úspešného česko-slovenského turné k albumu Identity. Úvodné tri koncerty dnes a zajtra odohrá na Slovensku a pred prvou zastávkou v Čechách ho ešte čaká jedna mimoriadna a príjemná udalosť.

Ondřejov autorský album Identity (recenzia) patrí k najúspešnejším albumovým debutom posledných rokov. Od svojho vydania v máji minulého roka sa dlhodobo drží na vysokých priečkach rebríčkov najpredávanejších domácich hudobných titulov. Nahrávka, ktorá vyšla krátko po Brzobohatého účinkovaní v porote prvého česko-slovenského X Factoru, boduje nepretržite už niekoľko mesiacov v oboch krajinách. Sympatický muzikant si preto 28. februára pred vypredaným Istropolisom v Bratislave a následne aj 2. marca v Divadle Radka Brzobohatého v Prahe prevezme Platinovú platňu Supraphonu za predaje v Česku a na Slovensku.

Identity Tour 2015 od februára do apríla navštívi 18 miest v obidvoch krajinách, pričom niektoré koncerty sú už vypredané. Ondřej Brzobohatý sa v sprievode kapely zloženej z výborných muzikantov opätovne predstaví nielen ako skvelý spevák a klavirista, ale tiež ako pohotový a vtipný sprievodca večerom. Na programe sú hity z Identity, ale aj skladby staršieho dátumu a úplné novinky. 

Ondřej zareagoval na značný záujem o svoju pesničkovú tvorbu a koncom marca vydá aj spevník s notami a textami ku všetkým skladbám albumu Identity. Jeho súčasťou bude aj bohatá fotografická príloha, v ktorej bude zmapované celé obdobie od vzniku albumu, cez koncertné turné až po aktuálne odovzdanie platinovej platne.

Počúvajte album Identity na Deezeri:



Ondřej Brzobohatý - Identity Tour 2015:

27. 2. - Nové Mesto nad Váhom (17:00 a 20:00)
28. 2. - Bratislava 
3. 3. -  Jablonec nad Nisou
5. 3. - Vyškov
9. 3. -  Nový Jičín 

16. 3. - Hlinsko 
18. 3. - Olomouc
23. 3. - Ústí nad Orlicí
24. 3. - Klatovy
30. 3. - Třebíč
31. 3. - Uherské Hradiště 
10. 4. - Prachatice
18. 4. - Pardubice 
20. 4. - Kutná Hora 
22. 4. - České Budějovice 
23. 4. - Mariánské Lázně

Redakciu Hudba.sk informovala Adriána Čahojová, PR manažérka vydavateľstva Supraphon pre Slovensko. Viac na www.ondrejbrzobohaty.cz a www.facebook.com/ondrejbrzobohatyofficial.

Foto: Benedikt Renč 

Súvisiaci interpreti: Ondřej Brzobohatý