Dievčenská formácia Little Mix sa teší čoraz väčšiemu úspechu nielen doma vo Veľkej Británii, ale aj vo zvyšku sveta. Talentovaná štvorica najnovšie zaujala veľmi vydareným coverom skladby Love On The Brain od Rihanny.

Či už ste fanúšikom dievčenskej skupiny Little Mix alebo speváčky Rihanny, táto kombinácia vás určite poteší. Vlastne by mali pozornosť zbystriť všetci priaznivci klasického R&B a soulu z 50-tych a 60-tych rokov, keďže pieseň Love On The Brain má z repertoáru kontroverznej Barbadosanky k tomuto obdobiu najbližšie.

Držiteľky ceny BRIT Award za najlepší singel roka 2016 (Shout Out To My Ex) jej dali úplne inú podobu, tiež však zostali verné autentickému štýlu spred pol storočia. Štvorica si špeciálne vystúpenie pripravila pre svoju návštevu amerického iHeartRadia. Vokálne veľmi silné akustické vystúpenie len za doprovodu gitary dievčatám skutočne vyšlo.


Nenamietala by zrejme ani samotná Rihanna, ktorá sa práve vďaka piesni Love On The Brain v posledných týždňoch opäť pohybuje v prvej desiatke amerického singlového rebríčka Billboard Hot 100. Najvyššie sa dostala na piate miesto a 29-ročnú speváčku to môže tešiť o to viac, že do top 5 sa jej podarilo prebojovať aj napriek absencii videoklipu alebo inej veľkej propagácie skladby. Tá pritom pochádza z jej viac ako rok starého albumu Anti. Ide už o 22. Rihannin singel, ktorý sa dostal do prvej päťky rebríčka, čím predbehla zosnulé legendy Elvisa Presleyho aj Michaela Jacksona.

Kvarteto Little Mix v zložení Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall a Leigh-Anne Pinnock takisto prežíva úspešné obdobie. V týchto dňoch cestujú po Spojených štátoch, kde vystupujú ako predskokanky na turné Ariany Grande. Voľný čas využívajú na podporu svojho štvrtého albumu Glory Days, ktorý vyšiel v novembri minulého roka. Ak by ste si britskú skupinu radi vypočuli naživo, už 27. mája navštívi so svojím The Glory Days Tour neďalekú Viedeň.


Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/LittleMixOfficial

Súvisiaci interpreti: Rihanna