Britské elektronické duo Disclosure zverejnilo skladbu Holding On, na ktorej sa podieľal aj Američan Gregory Porter. Spevácky fenomén označovaný za novodobého kráľa soulu sa len pred pár týždňami prvýkrát predstavil na Slovensku.

Pieseň Holding On by sa mala nachádzať na druhom albume formácie Disclosure, ktorá nedávno o nahrávke prezradila, že bude viac "pesničková" ako ich debutová štúdiovka Settle (2013). Názov ani termín vydania albumu zatiaľ bratská producentská dvojica nezverejnila.

Prečítajte si: Gregory Porter v Starej tržnici ukázal, prečo je novodobým kráľom soulu


Disclosure tvoria bratia Howard a Guy Lawrenceovci. Na hudobnej scéne sa pohybujú od roku 2010, ich debutovým singlom bola skladba Offline Dexterity. V júni 2013 vydali spomínaný album Settle, s ktorým sa dostali na vrchol UK Chartu. Štúdiovka, ktorú nominovali na Grammy či BRIT Award, obsahuje napríklad aj hity Latch (feat. Sam Smith) a White Noise (feat. AlunaGeorge).

Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok a spoluprácu s americkou hviezdou R&B a neo soulu Mary J. Blige, s ktorou nahrali remix svojho singla F for You a neskôr sa podieľali na jej albume The London Sessions (2014). Jednou z ich spoločných skladieb je aj singel Right Now.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk), archív Hudba.sk
Foto: Disclosure artwork

Súvisiaci interpreti: Disclosure