Amerického rapera Snoop Dogga zadržala v sobotu v noci švédska polícia pre podozrenie z ilegálneho užívania drog. Stalo sa tak po koncerte v Uppsale, pričom 43-ročný interpret zaznamenal incident prostredníctvom série videí, ktoré v nedeľu zverejnil na Instagrame.

Snoop Dogg sa po spomínanom koncerte viezol v aute, ktoré zastavila polícia. Rapera následne zadržali a previezli na policajnú stanicu, kde sa musel podrobiť testu na drogy, hoci auto nešoféroval. Pozrite si video z raperovho Instagramu

"Počas koncertu sme mali vnútri niekoľko dôstojníkov, čo robíme normálne, pretože tam bolo veľa ľudí. Snoop Dogg vyzeral, že je pod vplyvom drog, tak sme ho vzali na policajnú stanicu, aby sa podrobil skúške. Po približne hodine sme ho prepustili," uviedol hovorca miestnej polície Christer Nordström.

Snoop Dogg v jednom zo zverejnených videí tvrdí, že ho zadržali iba pre jeho farbu pleti, čo však Nordström poprel. Výsledky testov budú známe približne o dva týždne, pričom v prípade pozitívneho nálezu polícia odovzdá prípad prokuratúre, ktorá rapera obviní. Ako dodal Nordström, v takýchto prípadoch je trestom zvyčajne pokuta. Snoop Dogg na základe tohto incidentu vyhlásil, že sa už do Švédska nikdy nevráti.


Zdroj: SITA (People.com, archív)
Foto: Facebook.com/snoopdogg

Súvisiaci interpreti: Snoop Dogg