Trojica mladých hudobníkov z Ružomberka hrajúca alternatívny rock vydáva týchto dňoch svoju prvú autorskú skladbu. Formácia má názov The Carmines a jej lídrom je spevák Samuel Sleziak, semfinalista minulého ročníka speváckej súťaže SuperStar.

Formácia, ktorú spolu so Samuelom tvoria gitarista Richard Kubas a bubeník Daniel Handák, v súčasnosti pracuje na svojom debutovom EP, ktorého pilotným singlom je práve spomínaná skladba Hľadám. K nej už The Carmines stihli natočiť aj videoklip, o ktorý sa postarala dvojica Samuel Kubas a Šimon "Gramo" Klačko.

Video prináša striedanie dvoch základných obrazov, a to zábery na členov kapely a zobrazenie mladého dievčaťa, ktoré stvárňuje hľadaný objekt. Minimalistické čiernobiele scény, hra so svetlom, tieňmi a s dymom sú vcelku príjemným doplnkom k debtovému singlu.


Samuel prezradil, že piesňou by chceli vyjadriť túžbu každého človeka nájsť to, čo mu chýba. "Častokrát možno ani nevieme čo presne hľadáme, ale dúfame, že to bude niečo alebo niekto, čo nás naplní. V tejto skladbe je to prezentované ako hľadanie lásky."

Zdroj: Lukáš Arpáš, manažér kapely
Foto: Neika Gejdošová