Všetci fanúšikovia humoru a tí, ktorí veria, že poriadna porcia smiechu je lepšia ako lieky, už iste vedia, že austrálska dvojica komikov The Umbilical Brothers sa vracia na Slovensko. Ich nezabudnuteľná šou sa uskutoční už zajtra (29.4.) v bratislavskom Istropolise.

Austrálske duo komikov, ktoré je známe po celom svete, sa opäť chystá zaútočiť na bránice slovenského diváka. Vlani vo februári sa The Umbilical Brothers podarilo vypredať bratislavský Istropolis a už zajtra sa tam vrátia znova. Tentokrát prinesú svoju novú šou Don't Explain. Spája v sebe množstvo vtipných momentov a podľa všetkého aj jedného psa, takže dôvodov na smiech bude opäť dosť. Toto v zahraničí obľúbené predstavenie sa dočkalo aj DVD podoby, keď bolo takto zaznamenané vystúpenie The Umbilical Brothers v Melbourne v roku 2007.

Shane Dundas a David Collins vo svojich vystúpeniach kombinujú pantomímu s dialógom, bábkami, groteskami, vokálnymi zvukovými efektmi a vo veľkej miere do svojich vystúpení zapájajú aj samotných divákov, čím majú návštevníci šou možnosť zažiť skutočne neopakovateľné zážitky. The Umbilical Brothers si do svojich televíznych šou pozvali takí velikáni ako Larry King, David Letterman či Jay Leno. So svojimi kúskami sa predstavili na komediálnom festivale Cat Laughs v Melbourne, v opere v Sydney, na známom festivale Fringe v Edinburghu, kde získali cenu kritikov, nominovaní boli aj na prestížnu Perrier Award. Podľa magazínu Entertainment Weekly patria medzi 100 najkreatívnejších ľudí zábavného priemyslu.


Zdroj: PR/reklamný článok