Líder americkej rockovej kapely The Killers Brandon Flowers zverejnil videoklip k piesni Lonely Town. V nostalgicky ladenom videu môžete mladú ženu, ktorá so slúchadlami na ušiach počúva walkman a bezstarostne tancuje po byte. Akoby ste videli samých seba, no nie?

Skladba Lonely Town sa bude nachádzať na albume The Desired Effect, ktorý 33-ročný hudobník plánuje vydať 18. mája. Z nahrávky už ponúkol aj single Can't Deny My Love a Still Want You, ku ktorým takisto predstavil videoklipy (na konci článku).

Na interpretovej druhej sólovej štúdiovke spolupracovali aj producent Ariel Rechtshaid, gitarista a speváčka Danielle Haim, Flowersov spoluhráč z The Killers - bubeník Ronnie Vannucci Jr. alebo člen dua Pet Shop Boys Neil Tennant, ktorého hlas bude možné počuť v piesni I Can Change.


The Killers vznikli v roku 2001 a o rok neskôr vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. Medzi ich najznámejšie piesne patria Mr. Brightside, Somebody Told Me, When You Were Young, Read My Mind či Human.

Brandon Flowers vydal v septembri 2010 prvý sólový album Flamingo, z ktorého pochádza napríklad singel Crossfire. A takto znejú spomínané prvé dva single z novej sólovky, no ten najnovší roztancovaný sa nám zatiaľ páči najviac.


Zdroj: SITA (Nme.com, archív), Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Brandon Flowers