Americký hudobník Mark Hoppus spolupracoval s formáciou McBusted. Spevák a basgitarista kapely Blink-182 písal s kolegami piesne na očakávaný album, ktorého názov ani termín vydania McBusted zatiaľ neprezradili.

Informáciu zverejnil Dougie Poynter prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter, kde tiež uviedol, že "nejaké cool skladby" napísali aj s Alexom Gaskarthom z kapely All Time Low. Formáciu McBusted založili vlani členovia kapiel McFly a Busted. Hudobníci na koncertoch prezentujú skladby, ktoré nahrali s domovskými skupinami. Spomínaný album bude ich prvým štúdiovým počinom.

Mark Hoppus pomáhal zakladať Blink-182 v roku 1992 v Kalifornii. Kapela fungovala v rokoch 1992 až 2005 a počas tohto obdobia vydala päť štúdiových albumov, z ktorých komerčne najúspešnejší bol v poradí tretí s názvom Enema Of The State (1999). V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali.

Návrat na scénu oznámili vo februári 2009. Následne odohrali množstvo koncertov a potom sa zatvorili do štúdia, aby nahrali šiestu štúdiovku Neighborhoods obsahujúcu napríklad single Up All Night a After Midnight, ktorá vyšla v septembri 2011. 42-ročný Hoppus vydal s kapelou +44, ktorá má v súčasnosti pauzu, album When Your Heart Stops Beating (2006). Pôsobí aj ako hudobný producent.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/mcflybusted

Súvisiaci interpreti: Blink-182