Prago Union príliš často videá nenakrúcajú, no keď sa tak stane, je to vždy udalosť. Najnovšie si Kato a spol. rozšírili videografiu o podarený kúsok s názvom Hodinky s vodotryskem. V ňom si Kato zahral snajpera, ktorý zo striech budov strieľa po nič netušiacich ľuďoch. Na Slovensku sa zas novým klipom prezentoval Momo.

Kato z Prago Union nahral spomínanú skladbu Hodinky s vodotryskem spolu s austrálskym producentom Cam Bluffom a speváčkou Erikou Fečovou, pričom k podarenej spolupráci už vzniklo aj video v réžii Davida Sísa. Klip je voľne inšpirovaný filmom Prízrak slobody Luisa Buñuela a okrem Kata si v ňom zahrali napríklad aj DJ Maro, Tomáš Sochůrek, Mraky Mrak, Gury, Watcha, Radimo či Affro.

Prago Union feat. Erika Fečová - Hodinky s vodotryskem

Momo momentálne dokončuje nový album Rival, ktorý by mal vyjsť v decembri. Druhým singlom z neho sa stala silná skladba Zodpovednosť chlapa, v ktorej jej autor vyjadruje svojej pocity z blížiaceho sa narodenia potomka. Track, ktorý produkoval Maiky Beatz, sa dostal von priamo v podobe videa v réžii Adama Pavelku.

Momo - Zodpovednosť chlapa

Eminem ohlásil na koniec novembra vydanie dvojdiskovej kompilácie ShadyXV. Tá bude obsahovať jednak najväčšie hity jeho labelu Shady Records ako aj nové skladby od neho samotného, Slaughterhouse, Bad Meets Evil, D12 a Yelawolfa. Prvým singlom sa stala vec Guts Over Fear, v ktorej sa o refrén postarala Sia. Skladba sa objavila aj v traileri snímky The Equalizer.

Eminem feat. Sia - Guts Over Fear

Podobne ako minulý týždeň J. Cole, aj Lauryn Hill sa rozhodla vyjadriť k aktuálnym nepokojom v americkom Fergusone. Spravila tak prostredníctvom skladby Black Rage, ktorú po prvý raz predstavila ešte predvlani na spoločnom turné s Nasom.

Lauryn Hill - Black Rage

G-Unit znova prekvapili svojich fanúšikov. Po tom, čo v júni oznámili obnovenie formácie, v pondelok bez ohlásenia vydali nové EP s názvom The Beauty of Independence obsahujúce šesť skladieb. O deň neskôr zverejnili aj nové video, konkrétne ku skladbe Ahh Shit, ktorá sa však na spomínanom EP nenachádza.

G-Unit - Ahh Shit

Busta Rhymes zas vypustil The Clash EP, ktoré obsahuje jeho aktuálny singel Calm Down v troch podobách. Okrem pôvodnej s Eminemom aj verziu bez Shadyho, ale s novou Bustovou slohou, a tiež verziu s Everlastom.

Busta Rhymes feat. Everlast - Calm Down 3.0

Raekwonova séria coververzií s názvom Throwback Thursday je už na čísle desať. Najnovšie sa prerábky dočkala aj pieseň I'll Be Good od dua René & Angela.

Raekwon - I'll Be Good

¡Mayday! a Murs si zjavne dali za cieľ nakrútiť klip ku každej skladbe z ich vynikajúceho spoločného albumu ¡Mursday!. Už piatym kandidátom na vizuál sa stala vec My Own Parade, pričom aj v tomto prípade ide o veľmi podarené video.

¡Mayday! & Murs - My Own Parade

Homeboy Sandman už o dva týždne vydá avizovaný nový album Hallways, z ktorého sme už mali možnosť počuť singel America, The Beautiful. Teraz sa Boy Sand rozhodol, že je čas na ďalšiu ochutnávku a naservíroval nám skladbu Problems. Tú produkoval Knxwledge.

Homeboy Sandman - Problems

Austráliou sme dnes začali a ňou aj skončíme. Hilltop Hoods totiž predstavili prvý klip k novému albumu Walking Under Stars. Vizuálu sa dočkala skladba Won't Let You Down, v ktorej hosťuje Maverick Sabre.

Hilltop Hoods feat. Maverick Sabre - Won't Let You Down

Autor: Miguel Mitchél
Foto: YouTube

Súvisiaci interpreti: Momo, Prago Union