Nová chlapčenská kapela United5, ktorej členovia sa dali dohromady vďaka minuloročnému česko-slovenskému kastingu, má za sebou náročné pracovné leto. Výsledkom sú nové skladby, ktoré už čoskoro vyjdú na debutovom albume. Následne čaká päticu veľké britské turné.

"Celé leto pracujeme na našich spevoch, choreografiách, zostavovaní šou a nových skladbách. Mali sme niekoľko koncertov, jednoducho makáme a výsledok našej práce už čoskoro predstavíme fanúšikom v Anglicku, na Slovensku aj v Čechách," prezradil Norbert Brand z United5.

Nový česko-slovenský boyband vznikol na jeseň minulého roka na základe výberu uznávaných britských producentov - Andyho Murraya a Denisa Ingoldsbyho a členov najslávnejšieho českého boybandu Lunetic. Za necelý rok tvrdej driny sa talentovaným mladým spevákom podaril veľký skok v hudobnej kariére. Teraz ich čaká turné, v rámci ktorého sa predstavia tisíckam mladých britských fanúšikov a fanúšičiek.

"Cez prázdniny absolvovali chlapci niekoľko koncertov a teraz sa pripravujú na Anglicko. Koncom septembra odlietajú do Anglicka, kde ich čaká celkom 40 vystúpení. Prvé turné teda nebude u nás, ale v Anglicku. Očakáva sa asi 45-tisíc nových fanúšikov z Anglicka a okolia. Toto turné bude základom pre vstup United5 na zahraničnú hudobnú scénu," prezradil Roman Rossi, producent United5 z agentúry Nemoros.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Ďalšie podrobnosti nájdete na oficiálnych stránkach www.united5.cz a www.facebook.com/united5official.

Foto: Nemoros