Anglický spevák John Newman predstavil ďalšiu skladbu z pripravovaného druhého albumu. Na novinke s názvom Tiring Game sa podieľal aj Charlie Wilson, známy napríklad z už nefungujúcej formácie The Gap Band.

John Newman označil 62-ročného R&B interpreta za génia. "Bola naozaj neskutočná radosť pracovať s takouto legendou," uviedol 25-ročný spevák, ktorý k piesni zverejnil aj videoklip. V ňom sa spolu s Wilsonom a ďalšími ľuďmi zabáva na veľkolepej párty s ohňostrojmi.
Tiring Game sa bude nachádzať na albume Revolve, ktorý spevák vydá 16. októbra. Nahrávka ponúkne 14 piesní, medzi ktorými sú aj single Come And Get It či Blame (feat. Calvin Harris). V skladbe Revolve zas hosťuje Idris Elba.


Newman zaznamenal prvé úspechy vďaka spolupráci s formáciou Rudimental. V roku 2012 sa podieľal na ich singloch Feel The Love a Not Giving In. O rok neskôr už vydal sólový singel Love Me Again, ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského singlového rebríčka. Skladba pochádza z jeho zatiaľ jedinej štúdiovky Tribute (2013), ktorá dobyla UK Chart a obsahuje aj single Cheating, Losing Sleep a Out Of My Head. Spevák má na konte napríklad tri nominácie na BRIT Awards. 

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Charlie Wilson, John Newman