Nitrianska formácia Borra predstavila v polovici augusta videoklip k sviežemu letnému songu Dobrý bože daj. K dnešnému dňu má novinka na Youtube takmer 52-tisíc zobrazení a množstvo rôznorodých komentárov. Od absolútneho nadšenia po zvozenie piesne či klipu pod čiernu zem. Ako nový singel zapôsobil na vás?

Skladba by sa mala objaviť na pripravovanom treťom albume, na ktorom kapela spolupracuje s Jimim Cimbalom a Zolim Tóthom. Práve Jimi výrazne ovplyvnil hudobné smerovanie novej skladby. "Začiatkom leta nám náš producent Jimi Cimbala len tak nadhodil, že kto nemá na Slovensku pesničku s ukulele, akoby ani neexistoval. Tak sme sa silno zamysleli a keďže sme sa nechceli z tohto trendu vymykať, nahrali smev štúdiu Randal group promptne náš premiérvý ukulele song s názvom Dobrý bože daj," prezradila speváčka Barbora "Borra" Čičmanová.

Skladbu podporili aj videoklipom na zákazku, v ktorom sa členovia formácie fyzicky nevyskytujú. Namiesto nich si v klipe zahrali dve mladé slečny - jedna brázdi zatvorené obchody v nákupnom centre a druhá telefonuje vo svojej posteli, či upratuje s vysávačom nezapojeným do elektriny. Tieto zábery podčiarkujú hravosť textu piesne.

"Pri videoklipe sme po prvýkrát spolupracovali s mladým talentovaným režisérom Andrejom "Arogantom" Palanským, ktorý je čoraz úspešnejší najmä v prostredí nielen nitrianskej hip-hopovej scény, a ten si ešte k spolupráci prizval mladé tanečníčky Lilianu Maníkovú a Veroniku Záňovú," dodala Borra.


Informácie pre Hudba.sk poskytla kapela Borra. Text správy bol upravený redakciou.

Foto: Facebook.com/borraofficial

Súvisiaci interpreti: Borra