Kamila Kopčová, vystupujúca pod pseudonymom Kami, má 19 rokov a študuje hudobno-dramatické umenie. Popritom ju baví spievať vlastné coververzie svetových hitov. Niektoré z nich sa rozhodla zverejniť aj na internete, najnovšie zaujala svojským coverom tanečného hitu Can't Stop The Feeling.

"Keď som ju prvýkrát počul spievať v študiu, mal som zimomriavky, okamžite som pochopil, že predo mnou stojí veľký spevácky talent," hovorí jej producent a manažer Pavol Petrik a ďalej dodáva: "Kami miluje prespievavať známe piesne, láka ju prerábať originály a chce ľudom ukázať, že aj známa pieseň, môže znieť úplne inak, ak má človek kúsok fantázie."

Na svoj prvý videoklip si Kami vybrala jeden z najvaščích tohtoročných hitov Can't Stop The Feeling, ktorý Justin Timberlake naspieval pre pripravovaný animák Trolls. Svetoznáma pieseň v prevedení s klavírom, na ktorý ju doprevádzal Tomáš Cvengoš, je v pomalšom tempe a na prvé počutie vám nebude nebude nijako pripomínať originál. Klip sa natáčal na streche paneláku v Prešove.


Originálna verzia skladby:


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Pavol Petrik.