Na ostatnom albume má speváčka Adele aj pesničku All I Ask. Nahrávka vznikla v spolupráci s Brunom Marsom. Ten spoluprácu pred pár dňami veľmi pozitívne ohodnotil v rozhovore pre jednu rozhlasovú stanicu.

Album 25, ktorý pre speváčku Adele predstavuje jej ďalší umelecký triumf, obsahuje aj baladu All I Ask. Na jej vzniku sa podieľal aj Bruno Mars, ktorý o spolupráci prehovoril v rozhovore pre newyorské rádio KTU.

"Adele je hviezda. Je to superstar. Vkráča do štúdia ako diva, má úžasný prístup k práci. Vždy povedala jasne, takto to nechcem, chcem to takto. Potom sme dali pár akordov a už sa to sypalo, pesnička vytryskla a bola na svete," prezradil spevák, ktorý nedávno zverejnil svoj nový singel 24K Magic.

"Adele je skrátka neuveriteľná. Nechcem preháňať, ale v jednom momente, keď spievala, tak vibrovala voda v pohároch. Ako v tej scéne z filmu Jurský park," umelec. Ako uviedol, opäť by s ňou rád spolupracoval. "Ozvi sa mi, Adele!" odkázal speváčke v éteri. V rozhovore tiež prezradil, že by rád spolupracoval aj s ďalšími umelcami, spomenul Beyoncé či Rihannu. "Som otvorený spolupráci s kýmkoľvek. Napríklad aj Britney Spears, ak by sa ozvala. Je to ikona," uzavrel hudobník.


Prečítajte si: Album 25 od Adele je v USA diamantový, predala už 10 miliónov kusov   

Zdroj: Billboard.com
Foto: BrunoMars.com

Súvisiaci interpreti: Adele, Bruno Mars