Spevák a tanečník Thomas Puskailer má nový klip k piesni By Your Side, ktorý je svojskou poctou videoklipom svetových boybandov. Celkovo sa v ňom predviedol v piatich polohách, pričom každá predstavuje speváka chlapčenskej skupiny. V klipe si všetky pobláznené fanúšičky symbolicky zahrala jeho manželka Abbie, ktorej je venovaný text piesne, no zaskvel sa aj ich domáci miláčik - čivava Bella.

Spevák sa pri nakrúcaní videoklipu plného špeciálnych efektov predviedol ako profesionálny showman, no nezostal nič dlžný ani svojej povesti sexsymbolu so vždy žiarivým úsmevom. Práve tieto jeho kvality priemetol režisér Martin Hudák s nadhľadom do výsledku, ktorý evokuje videoklipy slávnych boybandov.

"Podľa mňa je klip kvalitný a dosahuje medzinárodnú úroveň. Za to vďačím režisérovi Martinovi Hudákovi, ktorý ho geniálne nakrútil aj zostrihal. Myslím si, že je to jedinečné video," hovorí spokojne Thomas Puskailer. "Pripomína mi to klipy chlapčenských skupín Take That, New Kids on the Block alebo Backstreet Boys. Je to pre mňa neuveriteľné a veľmi zvláštne vidieť sa v piatich postavách a manželku 100-krát," dodáva nadšene.

Thomas Puskailer - By Your Side

Videoklip v produkcii tímu Oreo režíroval spomínaný Martin Hudák, za kameru sa v štúdiu na Kolibe postavil spolutvorca konceptu Štefan Lelovič. Na výslednej podobe sa však podieľal svojimi pripomienkami aj samotný spevák. "Veľká vďaka patrí Thomasovi za to, že nezobral prvú verziu klipu. V podstate ma 'donútil' dorobiť na videu veľa drobností, ktoré veľmi pomohli k takémuto výsledku," priznal režisér, ktorý je známy napríklad vďaka videoklipom pre Richarda Müllera či Máriu Čírovú. Puskailer na klipe spolupracovaj aj so stylistkou Janou Olšinskou, vlasy do rôznych tvarov mu upravil Dominicc Mikulčák.

Skladba By Your Side, ktorá vyšla na aktuálnom Thomasovom maxisingli, vznikla v Anglicku pod taktovkou renomovaného producenta Joea Dworniaka, ktorý má na konte spoluprácu s takými hviezdami ako napríklad Duran Duran, Paul McCartney či Frankie Goes To Hollywood. Konečný zvuk však pieseň dostala až na Slovensku v štúdiu Creative Music House.

Informácie a video pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Youtube screenshot