Spevák Thomas Puskailer vydáva každý mesiac novú pieseň alebo remix. Tentokrát pre svojich fanúšikov pripravil tanečný singel Dance With Me (Hey Pretty Lady), o ktorého produkciu sa postaral slovenský producent Miroslav Vrlík. Text a melódiu Thomas vytvoril s americkým skladateľom Billom Grainerom a s anglickým hudobníkom Harrym Mondrykom.

"Singel Dance With Me (Hey Pretty Lady) je o hľadaní lásky na tanečnom parkete, o príťažlivosti bez slov, keď vidíte niekoho na tanečnom parkete a chcete s ním tancovať, chcete, aby vám vstúpil do života. Je to komerčná, progresívna skladba s nádychom dance/club a popu. Túto spoluprácu si veľmi vážim, pretože som spolupracoval so špičkovými hudobníkmi, s ktorými sa mi veľmi dobre pracovalo," uviedol Thomas Puskailer.

Pieseň už pri svojom vzniku precestovala svet, a to zo Slovenska cez New York až do Londýna. "Skladba vznikala medzi New Yorkom, Londýnom a Bratislavou a nahrávala sa v rôznych fázach. Miro Vrhlík vytvoril inštrumentálnu skladbu, následne som sa spojil s Billom Grainerom v New Yorku a Harrym Modrykom v Londýne, aby sme vytvorili text a melódiu na spev. Jediná cesta, ktorú som fyzicky absolvoval, bola do štúdia Creative Music House v Bratislave, kde som naspieval vokály, ostatné fázy vznikali cez internet alebo telefón," spresnil Thomas.

Každý mesiac plánuje spevák vydať nový singel, pričom po desiatom bude pracovať na vydaní albumu. Skladba Dance With Me (Hey Pretty Lady) je piatou v poradí. Thomas Puskailer zároveň intenzívne pracuje na novom výchovnom turné v spolupráci s Ministerstvom životného prostredia a Slovenskou agentúrou životného prostredia, a pripravuje projekt v podobe "hudobnej komédie".


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer