Tretím tohtoročným dejiskom festivalu Fun rádio Dohoda bude v sobotu 30. júla Zámocký park v Malackách. Pre rodičov s deťmi sa brány otvoria ešte pred oficiálnym začiatkom podujatia, už o 10:00, a čaká ich bohatý program. Hudobná časť odštartuje krátko po 13-tej koncertom skupiny Komajota.

Nová, lepšia a pre celé rodiny! Fun rádio Dohoda sa tento rok okrem bohatého programu plného populárnych slovenských spevákov a kapiel zamerala aj na to, aby ponúkla dostatok zábavy aj pre najmenších návštevníkov. V Malackách môžu dokonca rodičia s deťmi prísť a stráviť príjemné chvíle už dve hodiny pred oficiálnym začiatkom podujatia.

"Tentokrát sme pre návštevníkov pripravili detskú zónu for free. Vieme, že Malačania a návštevníci mesta majú veľmi radi Zámocký park, a preto sme sa rozhodli pripraviť tam aj program pre deti, ktorý sa začne už o desiatej hodine. Môžu sa vyblázniť na skákacích hradoch, dať si pomaľovať tvár a pozrieť si program, ktorý sme pre ne pripravili. V pozadí budú počuť hudbu z festivalu, ktorá ich určite dobre naladí. Od pravého poludnia ich pozývane aj na hlavný festival. Pripomínam, že na Fun Rádio Dohodu majú detičky do 130 centimetrov  vstup zadarmo," hovorí Dorota Hrančíková z Key Art Agency.

Fun rádio Dohoda v Malackách - Family zóna Zdroj: PR

V Malackách sa deti môžu tešiť aj na kúzelníka, šaša Ľuboša, detskú diskotéku a ďalšie atrakcie. Family zóna je navyše úplne bezplatná! "Family zóna, v ktorej sa môže zabávať aj občerstviť rodičia so svojimi deťmi, bude vnútri kaštieľa a v jeho okolí od 10:00 do 16:00. Myslím, že takýto program deti určite vyšťaví natoľko, že večer rýchlo zaspia a rodičia sa môžu prísť zabávať ďalej," dodáva Dorota Hrančíková.

Fanúšikov bude z okolitých miest a obcí do Malaciek zvážať bezplatná kyvadlová doprava a novinkou na festivale bude aj populárna Silent disco. Na pódiu sa okrem spomínanej Komajoty postupne predstavia aj predstavia Mista, Puding pani Elvisovej, Sima Martausová, Polemic & Campana Batucada, Funkiez, Adam Ďurica, Richard Müller, Fragile s najväčšími hitmi legendy Queen, Kmeťoband a o nočnú zábavu sa postará DJ Julo alias Python. Celým žúrom budú návštevníkov sprevádzať obľúbení moderátori Fun rádia Sajfa a Didiana.

13:20 - Komajota
14:15 - Mista
15:10 - Puding pani Elvisovej
16:05 - Sima Martausová
17:00 - Polemic & Campana Batucada
18:20 - Funkiez
19:40 - Adam Ďurica
21:00 - Richard Müller
22:30 - Fragile Queen
23:50 - Kmeťoband
00:50 - DJ Julo alias Python

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Prečítajte si: Adam Ďurica bude mať na Dohode vlastný "big band" a chystá aj prekvapenie

Foto: Albert Čurný

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica, Richard Müller