Pred necelým rokom sme písali o speváčke JoJo, že sa po rokoch vracia z hudobného úzadia a pripravuje nový album. Predzvesťou mala byť trojica skladieb, ktoré zverejnila pod názvom "tringle" a tiež jej nový atraktívny imidž dospelej ženy, ktorá z niekdajšej tínedžerskej hviezdičky vyrástla.

Zdá sa však, že plnohodnotný návrat však nastáva až teraz, rok po zverejnení informácií o jej údajnom comebacku. Udialo sa tak prostredníctvom čerstvo zverejnenej skladby Fuck Apologies, v ktorej si zahosťoval aj raper Wiz Khalifa. Krátko po vydaní skladby prišiel na rad aj pútavý videoklip. V tejto kombinácii ide o jasný ťah na bránu - pozitívne šokovať a skórovať v rebríčkoch.

Po rokoch v ústraní by pre 25-ročnú speváčku nebolo krajšej odmeny. Zapracovala však nielen na chytľavosti R&B ladenej piesne, ale aj na atraktivite sprievodného vizuálu. V klipe od režiséra Francesca Carrozziniho spieva v motelovej izbe, objavuje sa nahá v bazéne a doslova "serie" na to, že by sa mala ospravedlňovať.

Ide o predzvesť jej dlho očakávaného tretieho albumu, ktorý vyjde 14. októbra a dostal názov Mad Love. Speváčka túto novinu oznámila na svojich sociálnych sieťach prostredníctvom fotografie tehotenského testu, na ktorom bol napísaný oficiálny dátum vydania. 


Zdroj: Idolator.com
Foto: Facebook.com/JoJo

Súvisiaci interpreti: JoJo