Frontman americkej rockovej kapely The Killers Brandon Flowers plánuje na budúci rok vydať svoju druhú sólovku. 33-ročný hudobník to uviedol v rozhovore pre magazín NME, názov nasledovníka albumu Flamingo (2010) však zatiaľ neprezradil.

"Nahrávka zatiaľ nie je dokončená, ale som z nej nadšený. Veľmi sa mi páči," vyhlásil Brandon Flowers s tým, že novinka bude menej ovplyvnená jeho domovským mestom Las Vegas, než bol spomínaný debut Flamingo. "Ľudia si to budú interpretovať po svojom, ale na tom albume je cítiť Las Vegas iba veľmi málo," dodal hudobník, ktorý na albume pracuje s producentom Arielom Rechtshaidom.

The Killers vznikli v roku 2001 a o rok neskôr si svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/BrandonFlowers

Súvisiaci interpreti: Brandon Flowers