Vranovská power-punková kapela Compresor po krátkej odmlke vyrazí na menšie jesenné turné, ktorého hlavným zámerom je odprezentovať nový singel Ži pre svoje sny. Práve podľa neho dostalo celé turné pomenovanie. Pripravuje sa aj videoklip, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta do konca roka.

Ešte predtým si túto mladú trojicu môžete vychutnať v šiestich slovenských mestách. Turné začína 5. septembra v Nitre so začiatkom o 16:00 aj s miestnou kapelou Diturvit a vstupné bude zadarmo. V septembri sa Compresor zastaví ešte v Banskej Bystrici (11.9.) a Prešove (18.9.). Októbrová časť turné pokračuje v Poprade (17.10.), Žiline (23.10.) a Senci (30.10.).

Výber zastávok padol hlavne na také mestá, v ktorých sa kapela zatiaľ nepredstavila. Výnimkou je Banská Bystrica, kde sa Compresor vždy veľmi radi vracajú. Hosťom počas celého turné bude bratislavská kapela The Averzia, s ktorou už Vranovčania odohrali pár akcií. Na koncertoch budú môcť fanúšikovia podporiť kapelu kúpou tričiek a albumov. Na konte ich majú tri - Records by Skusobna, P.O.W.E.R. a Proti všetkým sám.

Zastávky jesenného turné:

5. 9. - Nitra, Žalár pub
11. 9. - Banská Bystrica, Rock Club Tartaros
18. 9. - Prešov, Normandia
17. 10. - Poprad Rock Fabric
23. 10. - Žilina, Meštianska piváreň
30. 10. - Senec, Murphys pub

Informácie pre Hudba.sk za kapelu Compresor poskytla Slávka Koprivňaková.

Foto: Facebook.com/compresorvt