Zástupcovia americkej Národnej akadémie nahrávacích umení a vied oznámili ďalšie dvojice, ktoré vystúpia na 57. ročníku udeľovania cien Grammy. Počas ceremoniálu sa predstavia Hozier s Annie Lennox, Tom Jones s Jessie J a Adam Levine zas vystúpi s Gwen Stefani.

Organizátori predtým informovali, že 8. februára v losangeleskom Staples Center spolu zaspievajú aj Lady Gaga a Tony Bennett a tiež John Legend a Common. "Počas rokov sme v rámci Grammy spárovali hudobné ikony s novými, vychádzajúcimi umelcami, a fanúšikovia tak mohli zažiť úžasné vystúpenia, ktoré mohli vidieť len na našom pódiu. Tento rok to nebude inak a opäť sľubujeme, že spojíme unikátne hudobné svety inovatívnymi spôsobmi, ktoré zmiešajú žánre a vytvoria nové umelecké hranice," vyjadril sa prezident akadémie Neil Portnow.

Okrem spomínaných interpretov sa udeľovaní Grammy predstavia aj Madonna, Eric Church, Miranda Lambert, Usher, Sam Smith, Pharrell Williams, AC/DC, Ariana Grande a Ed Sheeran. Moderátorom podujatia bude štvrtý rok po sebe LL Cool J. Tohtoročnému zoznamu kandidátov na ceny Grammy americkej Národnej akadémie nahrávacích umení a vied vládnu Sam Smith, Beyoncé a Pharrell Williams, ktorí majú zhodne po šesť nominácií, vrátane kategórie Album roka. Williams je však nominovaný aj ako producent za spoluprácu na albumoch Eda Sheerana a Beyoncé.

TIP: Zverejnili nominácie na Grammy, Beyoncé sa zapísala do histórie

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/JessieJOfficial