Nový slovenský pesničkársky objav Lucia Briestenská sa chystá uviesť do života svoj debutový album. Asistovať jej bude skúsenejšia kolegyňa Sima Martausová. Na krste Luciinho albumu spolu fanúšikom predvedú aj duet, ktorý spolu naspievali.

Duet Kto hľadá, nájde je jednou zo skladieb na debutovom albume Lucie Briestenskej Slnko, hrej!. Spolu so Simou Martausovou ho pokrstia už v utorok 31. januára v Považskej Bystrici. Asistovať im bude aj primátor tohto mesta, s ktorým sú obe speváčky spojené a ktoré teraz svojou tvorbou zviditeľňujú.

"So Simou sme spolu hudobne vyrastali. Práve medzi múrmi základnej umeleckej školy v Považskej Bystrici sme sa prvýkrát stretli, prvýkrát sme si spolu zaspievali. Od tej doby sa stretávame na pódiách dodnes. Je pre mňa veľmi významné, že Sima bude krstnou mamou môjho prvého CD. Nikto iný sa na túto pozíciu nehodí viac ako ona!" prezradila Lucia Briestenská.


Medzi ďalšími účinkujúcimi tohto koncertu bude talentovaný multiinštrumentalista Peter Luha, ktorý sa postaral o hudobnú produkciu albumu. Koncert v tamojšej ZUŠ je podľa mladej speváčky jej životná udalosť, ktorej sa zúčastnia aj pre ňu najvzácnejší ľudia - jej rodina a priatelia. Dvere sú samozrejme otvorené všetkým fanúšikom, pretože koncert je organizovaný najmä pre nich.

Prečítajte si: Lucia Briestenská vydáva album Slnko, hrej! Druhým singlom vás prekvapí

Zdroj: SITA, Hudba.sk
Foto: archív L. Briestenskej