Bývalá priateľka Justina Biebera je, zdá sa, slobodná a "k mání". Selena Gomez sa nehanbí za svoje krivky a verejne ich vystavuje na oči v novom videoklipe. Na rozdiel od kolegyne Miley Cyrus to však nerobí drasticky a nárazovo, ale celkom vkusne a ľahko eroticky.

Celkom pikantné zábery ponúka v novom videoklipe 22-ročná Selena Gomez. Speváčka, ktorá sa pôvodne orientovala na hereckú kariéru, sa vo vizuáli k skladbe Good For You lascívne ponúka čakajúc na divákovi neznámeho muža. Na rozdiel od Miley Cyrus, rovesníčky a súputníčky na ceste od detskej hviezdy k polonahej popovej princeznej, to však robí s istou dávkou príťažlivosti.   

Videoklip režírovala Sophie Muller (Lana Del Rey - Young and Beautiful) a v koncepte, kde je Disney hviezdičku vidieť aj hore bez v sprche či s odhalenými nohami, nerátala s raperom A$AP Rocky. Ten je totiž uvedený ako spolupracovník na singli, vo videu sa však neobjavil. Skladbu pritom napísal práve on spolu s Juliou Michaels (Paramore, The Fray). Produkoval ju Sir Nolan (Rita Ora, Justin Bieber) a mala by byť predzvesťou chystanej speváčkinej druhej štúdiovky.

Predtým speváčka pod menom Selena Gomez and the Scene vydala tri albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When the Sun Goes Down (2011). Sólový debut Stars Dance ponúkla fanúšikom v roku 2013.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez