Podujatie Open Fest II, na ktorom mal v sobotu 2. augusta v košickom Amfiteátri vystúpiť aj britský rockový hudobník Chris Norman, museli z organizačných dôvodov preložiť na neurčito. Informoval o tom Tomáš Čižmárik z organizácie K13 - Košické kultúrne centrá.

"Zástupcov K13 vzniknutá situácia mrzí. K13 ako spoluorganizátor mala na starosti technické zabezpečenie podujatia a bezpečnú prevádzku areálu Amfiteátra. Na sobotné podujatie bolo všetko pripravené. Zodpovednosť za umeleckú časť podujatia a zmluvy s umelcami boli v tomto prípade na pleciach spoluorganizujúcej umeleckej agentúry EPG," povedal Čižmárik.

"Usporiadateľská agentúra EPG s ľútosťou oznamuje, že festival Open Fest II v košickom Amfiteátri, na ktorom mal vystúpiť aj Chris Norman, sa z organizačných príčin neuskutoční v pôvodne plánovanom termíne 2. augusta," uviedli predstavitelia agentúry EPG vo vyhlásení, s tým, že podľa predpovedí počasia na najbližší víkend má byť síce teplé počasie, ale v popoludňajších hodinách hrozí dážď a búrky, čo značne ovplyvňuje predpredaj lístkov.

"Skupiny, ktoré mali vystúpiť s Chrisom Normanom, dostanú šancu v náhradnom termíne alebo na ďalších akciách agentúry. Po informovaní manažmentu Chrisa Normana bol nimi akčne ponúknutý náhradný termín, ktorý spresníme v dohľadnej dobe prostredníctvom médií," dodali zástupcovia EPG. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a bude možné ich použiť aj v prípade, ak by na náhradný termín bola vstupenka drahšia. V prípade, že budú chcieť fanúšikovia lístky vrátiť, môžu tak urobiť v mieste ich zakúpenia.


Zdroj: SITA
Foto: Chris-norman.co.uk

Súvisiaci interpreti: Chris Norman