Írska speváčka Sinéad O'Connor sa z rodinných dôvodov chcela pokúsiť o samovraždu. Vyplýva to z rozlúčkového listu, o ktorý sa v nedeľu podelila so svojimi fanúšikmi prostredníctvom Facebooku. Podľa neho už "nevládala ďalej" a chcela sa predávkovať liekmi. Polícia ju našla na hoteli v Írsku v poriadku bez známok sebapoškodzovania.

"Áno, cudzí ľudia ma majú radi, ale moja rodina si ma vôbec neváži," napísala do svojho facebookového príspevku Sinéad O'Connor v nedeľu večer predtým, ako sa chcela pokúsiť o samovraždu. V obsažnom príspevku uvádza, že ju rodina opustila v časoch najväčších problémov, bývalí manželia jej odobrali deti a speváčka už nezvláda svoj život ďalej. V statuse tiež napísala, že sa registrovala v jednom z írskych hotelov pod falošným menom a je pripravená predávkovať sa liekmi.

Hodinu a pol po zverejnení príspevku írska polícia našla interpretku skladby Nothing Compares 2U, a to hlavne na podnet niekoľkých telefonátov znepokojených fanúšikov. Podľa bezpečnostných zložiek išlo len o vyhrážky a 49-ročná umelkyňa dostáva zdravotnú pomoc.


Text: Hudba.sk (zdroj: RollingStone.com, NME.com, IrishMirror.ie)
Foto: Facebook.com/sineadoconnor

Súvisiaci interpreti: Sinéad O'Connor