Speváčka a skladateľka Zuzana Smatanová má leto plné hudby a práce. Po novom singli a klipe V dobrom aj v zlom sa speváčka pustila do ďalšej tvorby. Čaká ju tiež množstvo letných koncertov a príprava na jesenné turné.

"Leto je pre mňa vždy festivalové. Tento rok je viac pracovný a bez dovolenky, pretože z pódií budem odbiehať aj do štúdia. Som opäť v tvorivom období, kedy textujem a skladám hudbu. Predo mnou sú hlavne letné koncerty a festivaly, na ktorých odznie už aj pesnička V dobrom aj v zlom. Do konca leta ma môžu fanúšikovia vidieť napríklad 31. júla na Duchonke, 8. augusta v Žiari nad Hronom, 14. augusta na Orave, 22. augusta v Likavke, alebo 29. augusta v Piešťanoch na Lodenici," teší sa Zuzana Smatanová.

Neoddýchne si ani na jeseň, kedy ju čaká turné s Adamom Ďuricom, ešte predtým sa však chce čo najviac venovať tvorbe nových pesničiek. "Keď budem mať dostatok nového materiálu, fanúšikovia sa určite dočkajú môjho šiesteho štúdiového albumu. Zatiaľ však pilne pracujem a nedávam si žiadne termíny. Keďže na textoch a hudbe pracujem vždy sama, potrebujem na tvorbu svoj čas. Riadim sa svojím vlastným rytmom, užívam si prítomnosť a hľadám inšpiráciu," prezradila populárna hudobníčka.

Nový singel V dobrom aj v zlom nahrala Zuzana v spolupráci s Marekom Rakovickým zo štúdia LVGNC. Skladbu zmixoval legendárny Ivan Jombík. Zuzana stihla k novinke nakrútiť aj videoklip. Filmovalo sa dva dni v exteriéroch – na lúkach, v bažinách a v zrúcanine kláštora. Klip režírovala Paulína Mačáková, ktorá má na konte aj Zuzanin videoklip k piesni Miesta, v ktorej hosťuje práve spomínaný Adam Ďurica.

Ak chcete vedieť viac o pracovnom živote oceňovanej speváčky, či spoznať zákulisie nakrúcania videoklipu V dobrom aj v zlom, pozrite si jej najnovší videopozdrav. "Už šesť rokov nakrúcam pre fanúšikov videopozdravy z môjho pracovného života. Teraz sa dočkajú ďalšieho videa zo zákulisia vzniku videoklipu," uzavrela s úsmevom.


Pozrite si videoklipy k ostatným dvom singlom Zuzany Smatanovej:


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Martin Ferenčík

Súvisiaci interpreti: Zuzana Smatanová