Zakladateľ a riaditeľ najväčšieho slovenského festivalu Pohoda už ako hudobník veľmi aktívny nie je, no z času na čas využije príležitosť a ukáže svojho "punkového ducha". Stane sa tak aj dnes večer v relácii Scéna_FM na vlnách Rádia_FM, kde si budete môcť vypočuť jeho selekciu obľúbených skladieb namiešaných naživo.

Michal Kaščák svoju hudobnú kariéru naštartoval už ako 13-ročný chlapec v skupine Bez ladu a skladu. Hudbe sa aktívne už veľmi nevenuje, výnimkou je sporadicky fungujúca kapela s parádnym názvom Vydrapená Bužírka Punk System, v ktorej hrá na bicích. Vďaka Rádiu_FM sa však ukáže ešte v inej polohe, keď relácii Scéna_FM exkluzívne odznie jeho dídžejský set. Nepochybne bude plný prekvapení.

Okrem hudobného výberu šéfa Pohody si v relácii, ktorá sa vysiela každý piatok po 22:00 budete môcť vypočuť aj set dídžejky a producentky Tokimonsta z Los Angeles, ktorá vo svojej produkcii nonšalantne pláva na rozhraniach rôznych žánrov. Jej sety sú ešte eklektickejšie a zahŕňajú staré dobré klasiky, ale aj čerstvú elektroniku. Začiatky jej kariéry sú spájané s menom Flying Lotus, ktorý jej zaistil miesto na známom labeli Brainfeeder. V Scéne_FM zaznie exkluzívny live set, ktorý Tokimonsta odohrala na tohtoročnej Red Bull Music Academy v Tokyu.


Scéna_FM je na programe Rádia_FM každý piatok od 22:00 do polnoci. Mnohí ju považujú za reinkarnáciu už neexistujúcej relácie o tanečnej klubovej scéne Club Lab, ktorá bola považovaná za najúspešnejšiu reláciu o elektronike, aká sa kedy v slovenskom éteri objavila. Za niekoľko mesiacov v éteri si Scéna_FM vďaka exkluzívnym rozhovorom a dídžejským setom získala množstvo pozitívnych ohlasov od priaznivcov dubstepu, housu, trapu, drum&bassu, breakbeatu či techna.

Moderátori Galager a Yanko Kral už v štúdiu hostili mená ako Makoto & MC Konrad (Jap/UK), Amy Beker (UK/BBC Radio 1Xtra), DJ Wich (CZ), Adam Port (Ger), Kyodai, Boyband, Vec, L Plus, Toky, Ink Midget, IM Cyber (CZ), Foolk a mnoho ďalších.

Zdroj: PR