Soulový veterán Luther Vandross je na nakrúcanie svojho videoklipu k novej piesni príliš chorý, preto sa tejto práce ujala speváčka Beyonce Knowlesová a ďalšie celebrity.

Soulový veterán Luther Vandross je na nakrúcanie svojho videoklipu k novej piesni príliš chorý, preto sa tejto práce ujala speváčka Beyonce Knowlesová a ďalšie celebrity. Päťdesiatdvaročný Vandross sa v súčasnosti zotavuje z mozgovej príhody, ktorá ho postihla v apríli tohto roku a vyžiadala si dvojmesačnú hospitalizáciu.
Jeho album Dance With My Father vyšiel minulý mesiac, pričom sa z neho predalo takmer milión kusov. V nedávnom rozhovore pre tlačovú agentúru Associated Press Knowlesová nadšene rozprávala o svojej spolupráci s Vandrossovom na jeho albume, ktorý obsahuje aj ich spoločný duet The Closer I Get to You.
"Nemôžem uveriť tomu, že som s ním naspievala pieseň. Je to šialené, pretože on je talentovaný klasik," vyhlásil 21-ročná speváčka z kapely Destinys Child. V klipe k titulnej piesni vystupuje tucet ďalších známych celebrít.
Objavia sa tam napríklad speváčky Whitney Houstonová, Celine Dionová, nevidiaci spevák Stevie Wonder, hudobník Quincy Jones a basketbalová hviezda Jason Kidd. Nechýbajú tam ani zábery na Vandrossove rodinné fotografie.

Zdroj: TASR