Michaela Mrúzová, jedna z desiatich finalistov mimoriadne sledovanej letnej relácie Môj najmilší hit, je prvou dámou na holenie, ktorá prichádza so svojim prvým autorsky pôvodným debutovým singlom s názvom Myslím áno, vravím nie.Ako prvá finalistka súťaže Môj najmilší hit vydala svoj prvý singel s názvom Myslím áno, vravím nie.

Michaela Mrúzová, jedna z desiatich finalistov mimoriadne sledovanej letnej relácie Môj najmilší hit, je prvou dámou na holenie, ktorá prichádza so svojim prvým autorsky pôvodným debutovým singlom s názvom Myslím áno, vravím nie.

Ako prvá finalistka súťaže Môj najmilší hit vydala svoj prvý singel s názvom Myslím áno, vravím nie. Túto skladbu pre Michaelu vyprodukoval Michal Oberman, Bratislavčan ktorý spolupracuje aj s takými hviezdami akými sú Zdenka Predná, Tina, Peter Nagy a inými popovými muzikantmi, produkuje do zahraničia, ma vlastnú funky kapelu, momentálne pracuje pre muzikálového herca Milana Ježka, ktorý hral v Na skle maľované. Na tomto prvom singli Michaely pracoval sám - hudba, texty, mastering a nahrávanie v jeho nahrávacom štúdiu. Text napísal hneď potom, ako Michaelu spoznal. Skladba sa nahrávala v jeho štúdiu hneď po skončení súťaže, samotné nahrávanie spevu trvalo jeden deň pretože Michaela prišla pripravená a so skladbou vžitá a stotožnená, čo nebol problém, pretože texty sa jej od začiatku páčili. Túto skladbu v tomto čase manager Michaely, Rastislav Papp ponúka do rádií. „Pevne veríme, že sa skladba niekomu zapáči a čoskoro ju budeme počuť znieť aj v rádiách. Ak sa nepodarí, pracujeme ďalej, kým to nevyjde,“ prišlo vyjadrenie zo speváčkinej strany.

Letná pesničková súťaž bola príjemným spestrením piatkových večerov, a len málokto predpoklad, že by sa niekomu z finalistov podarilo zamiešať dianie na hudobnej scéne. Slovenská televízia hneď na úvod uviedla, že pre nich nemá žiadne zmluvy, exkluzívne podmienky, ani vydavateľstvo, ktoré by vydalo ich albumy, ak sa im však podarí niekoho zaujať a ponúkne im spoluprácu, tak ani jednému z finalistov nebudú brániť.

Michaela Mrúzová chytila šťastie za pačesy ako prvá a prichádza s mimoriadne príjemným singlom, veselou pesničkou, ktorá keby sa dostala do rádií, by bezpochyby hravo rozveselila ostatné zamračené dni, ktoré prežívame. Jednoduchý a príjemný pop, s milým a navyše vtipným textom. Navyše, pri tejto skladbe počuť, že aj keď sa s ňou autori i speváčka pokúsia urobiť dieru do sveta, neberú to príliš vážne, a keď sa to nepodarí tento raz, skúsia to opäť. Ak sa rádiá tejto skladby nechytia, nehodia sa kvôli tomu pod vlak.

Na pesničke je síce počuť, že nebola robená pre profesionálnu speváčku, hlavne čo sa techniky týka, ale na to asi títo ľudia nemajú dostatok peňazí. Dôležité je, že je tu pokus a že zatiaľ aspoň jedna z finalistov ukázala, že to s muzikou myslí stále vážne. Držím palce, zvlášť preto, že mne sa tá pesnička páči.

A ak máte chuť pripomenúť si finalistov relácie Môj najmilší hit, šup 12. novembra na ich jediný spoločný koncert na Slovensku, na ktorom ako špeciálny hosť vystúpi hlasová pedagogička Alena Čermáková.

Zdroj: TS MusicServer