Anglická skupina The Streets zverejnila skladbu If You Ever Need To Talk I'm Here. Formácia, na ktorej čele stojí raper Mike Skinner, koncom minulého roka predstavila dve nové piesne Burn Bridges a Sometimes I Hate My Friends More Than My Enemies.

Skupina zároveň ohlásila, že plánuje zverejniť viac noviniek. The Streets vyrazia v apríli na turné, ktoré je už vypredané. Zastavia sa v Berlíne, Amsterdame, Paríži, Dubline, Birminghame, Glasgowe, Manchesteri, Leedsi a Londýne.



The Streets majú na konte päť štúdioviek. V roku 2002 im vyšiel debutový album Original Pirate Material, o dva roky neskôr nasledoval komerčne najúspešnejší A Grand Don't Come for Free, z ktorého pochádzajú aj Skinnerove najväčšie hity ako Dry Your Eyes či Fit but You Know It.

Nasledovali nahrávky The Hardest Way to Make an Easy Living (2006), Everything Is Borrowed (2008) a ich zatiaľ posledným počinom je album Computers and Blues, ktorý vyšiel vo februári 2011. Následne Skinner ohlásil koniec projektu, no v roku 2017 sa na scénu vrátil.

Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk