"Toto bude to najlepšie, čo ste od Polemicu počuli!" sľubujú členovia kapely, ktorí práve dokončili svoj nový album. Nasledovník platne Horúce časy z roku 2010 vyjde už túto jar a odštartuje tak veľkú oslavu 25. výročia skupiny. Polemic navyše už v apríli vyrazí na jarné turné po trinástich slovenských mestách Polemic Sony Xperia Tour 2013.

Skupina Polemic vo februári dokončila posledné štúdiové práce na novej doske s názvom HEY! BA-BA-RE-BOP. V týchto chvíľach sa už finalizuje i vizuálna tvár albumu, ktorú členovia kapely taktiež nenechali na náhode, a aktívne sa podieľali i na jej finálnom kreatívnom návrhu. Už čoskoro Polemic zverejní tiež prvý singel z dlhoočakávaného albumu a videoklip k nemu.

Po ukončení nahrávania skladieb, ktoré fanúšikovia nájdu na novom cédečku, napokon ešte kapela prezradila výbornú správu v podobe hviezdnych hostí, ktorých hlasy na nahrávke taktiež zaznejú. Zo slovenských kolegov Polemicu to budú Zuzana Smatanová, Katka Knechtová a Robo Grigorov. Do Bratislavy pricestovali však za Polemicom i hudobníci zo susedných Čiech, Matěj Ruppert z kapely Monkey Bussines, Lenka Dusilová i zoskupenie Divokej Bill.

A takto vyzerajú členovia kapely Polemic tesne po skončení nahrávania, s ktorým sú zjavne nadmieru spokojní - tešia sa ako malé deti. Tešíte sa aj vy?



Exkluzívne informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Adriana Čahojová z agentúry Soul for Show.

Súvisiaci interpreti: Polemic