Barbadoská speváčka vystúpi v českej metropole v pôvodnom termíne 26. júla. Miesto konania sa tentoraz nezmenilo, zostáva ním O2 Aréna. Termín ani miesto viedenského koncertu sa nezmenili. Dúfajme, že ide o poslednú zmenu, aby fanúšikovia Rihanny nestratili trpezlivosť.

Rihannin pražský koncert sa mal pôvodne uskutočniť v utorok 26. júla v Eden Aréne, minulý mesiac ho však presunula o deň skôr, na 25. júla do O2 Arény, pričom majitelia vstupeniek ich museli vrátiť a kúpiť si nové. Najnovšie sa však zmenil iba dátum, a lístky do O2 Arény zostávajú v platnosti. Vstupenky na pôvodné miesto konania - do pražskej Eden Arény, sa nevymieňajú a je potrebné ich vrátiť na mieste zakúpenia do 30. júna 2016, informovali organizátori podujatia. Termín a miesto konania viedenského koncertu druhýkrát nezmenili, speváčka by mala vystúpiť v rakúskej metropole 9. augusta v Stadthalle

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). Tento úspech sa jej podarilo zopakovať aj so spomínanou novinkou Anti. Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, deviatich American Music Awards vrátane Icon Award, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014). 

Vypočujte si celý nový album Rihanny - Anti na Deezeri:


Recenzia: Antikomerčná Rihanna je viac ako póza
   
Zdroj: SITA (Idnes.cz, archív)
Foto: Joel Ryan/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Rihanna