Americká speváčka Lana Del Rey a raper a producent Tyler, The Creator by spolu chceli spolupracovať. Keď sa člen skupiny Odd Future dozvedel, že vychádzajúca hviezda má záujem tvoriť spolu s ním, vyjadril sa k tomu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

"Práve som zistil, že Lana Del Rey by so mnou chcela pracovať. Netušil som to. Ak toto čítaš, idem do toho. Mám pekné hudobné podklady," napísal. Speváčka zas na svojom konte napísala, že Tyler je pre ňu "číslo jeden".

Tyler, The Creator má na konte dva štúdiové albumy - Bastard (2009) a Goblin (2011). S druhým menovaným sa dostal na piatu priečku v americkom albumovom rebríčku Billboard 200. Tento rok vyjde tretia štúdiovka Wolf. Raper s občianskym menom Tyler Okonma má na svojom konte MTV Video Music Award v kategórii Najlepší nováčik. Za video k singlu Yonkers ho na toto ocenenie nominovali v kategórii Najlepší videoklip.

Lana Del Rey, občianskym menom Elizabeth Grant, sa dostala do povedomia vlani hitom Video Games, s ktorým sa dokázala dostať do Top 10 britského singlového rebríčka. Koncom januára vydala debutový štúdiový album Born to Die, ktorý bodoval v albumových rebríčkoch po celom svete. Prvým singlom sa stala spomínaná pieseň Video Games, nasledovali úspešné skladby Born to Die a Blue Jeans. Speváčka už stihla získať Q Award a Brit Award a tiež ju nominovali na tri NME Awards.

Tyler, The Creator - Yonkers

Lana Del Rey - Blue Jeans

Informácie pochádzajú z webovej stránky Nme.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/lanadelrey

Súvisiaci interpreti: Lana Del Rey