Mladé, krásne speváčky Rihanna aj Ariana Grande vedia, ako na seba upútať pozornosť. Obe zverejnili šteklivé videoklipy k novým singlom, v ktorých nechávajú len málo priestoru pre predstavivosť. Pozrite si Kiss It Better a Dangerous Woman a posúďte sami, ktorá je zvodnejšia.

Dvadsaťosemročná Rihanna v čierno-bielom videu podmanivo spieva o tom, čo očakáva od svojho partnera, pričom počas celého klipu má na sebe priehľadné negližé. Skladba Kiss It Better je ďalším singlom pochádzajúcim zo speváčkinej ôsmej štúdiovky Anti, ktorá vyšla 27. januára.

Rodáčka z karibského ostrova Barbados z albumu už stihla predstaviť single Work (feat. Drake) a Needed Me, pričom druhý menovaný vyšiel 30. marca, teda v rovnaký deň ako Kiss It Better. Interpretka odštartovala k nahrávke aj svetové turné, počas ktorého sa predstaví 26. júla v pražskej O2 Aréne a 9. augusta v Stadthalle vo Viedni.


Zo sladkého dievčaťa nebezpečná žena

Americká speváčka a herečka Ariana Grande zverejnila videoklip ku skladbe Dangerous Woman. V novinke, o ktorej réžiu sa postarali The Young Astronauts, sa striedajú zábery na 22-ročnú interpretku oblečenú len v spodnej bielizni. Podľa speváčky ide o prvé zo série videí k tejto piesni, už predtým pritom zverejnila videoklip k a cappella verzii, v ktorej má na sebe čiernu masku so zajačími ušami.

Dangerous Woman sa bude nachádzať na pripravovanej rovnomennej tretej štúdiovke, na ktorej budú hosťovať Lil Wayne, Macy Gray, Nicki Minaj a Future. Na trh ju plánuje uviesť 20. mája. Okrem spomínanej titulnej skladby verejnosti predstavila aj pieseň Be Alright


Zdroj: SITA (Pitchfork.com, archív) + Hudba.sk (NME.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Rihanna