Na slovenskú scénu sa po dlhoročnej pauze vracia pesničkárka Lýdia Novotná, speváčka niekdajšej dievčenskej folkovej skupiny Šiesty (ne)zmysel, s novinkou Len si želaj. Lýdia skladá piesne o nevšedných témach a toto je jedna z nich. Inšpirovaná knihou a dokumentom s názvom Tajomstvo (The Secret), Lýdia napísala pieseň o sile ľudskej myšlienky.

Pozitívne ladený song má poslucháčov pobaviť a ukázať im cestu, ako myslieť pozitívne. "Refrén som napísala asi pred dvoma rokmi a založila ho do šuflíka. Po pár mesiacoch som ho náhodou našla a automaticky mi nabehli slohy. Sama som bola prekvapená o čom je táto pesnička," prezrádza so smiechom speváčka. 


Pesničku hudobne produkoval rešpektovaný multiinštrumentalista Peter Luha, gitarista progresívnej rockovej skupiny Persona Grata a tria Free N’ Loop . Spolupracoval so svetovo známym duom Igudesman & Joo, mexickým gitaristom Hectorom Hellionom, ale aj s Nedvědmi, Veronikou Strapkovou, Jankou Hubinskou. Minulý rok tiež hudobne produkoval album speváčky Lucie Briestenskej.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Lýdia Novotná. Text správy bol upravený redakciou.
Foto: Facebook.com/lydia.novotna

Súvisiaci interpreti: Lýdia Novotná