Barbadoská speváčka Rihanna v pondelok zverejnila videoklip k piesni Where Have You Been. Dvadsaťštyriročná hviezda v klipe vystrieda niekoľko oblečení, pričom hneď na začiatku je "hore bez".

Where Have You Been je už piaty singel z Rihanninej šiestej štúdiovky Talk That Talk, ktorá vyšla vlani v novembri. Videoklip nakrúcali v prvej polovici marca v kalifornskom Los Angeles. Rihanna v klipe tancuje na choreografiu Nadine "Hi-Hat" Ruffin, ktorá so speváčkou pracovala aj na vystúpeniach pre Grammy a Brit Awards.

Rihanna - Where have you been

Rihanna
má na konte zatiaľ šesť štúdiových albumov, pričom už začala pracovať na siedmom albume. K jej najväčším hitom patria kúsky SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Rude Boy, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M či We Found Love. Je držiteľkou piatich cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení.

Speváčka má za sebou vzťahy s bejzbalovým hráčom Mattom Kempom a r'n'b spevákom Chrisom Brownom. S tým sa rozišla po tom, ako ju v roku 2009 fyzicky napadol. Niektoré médiá nedávno informovali, že chodí s hercom Ashtonom Kutcherom, no speváčka to poprela. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne. Vo filme Bojová loď (2012), ktorý je v súčasnosti v slovenských kinách, stvárnila vojačku Raikes.

Zdroj: SITA
Foto: Rihannanow.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna