Lannne pokračuje na vlne tanečných videí, ktorú spustil klipom ku skladbe Bad Manners. Aktuálny videoklip ku skladbe My Doorbell je tanečno-svetelná kompozícia, ktorá dáva chytľavej skladbe tvár.

Pri tvorbe klipu Juraj Peták spolupracoval s tanečným zoskupením Quan movement pod vedením choreografky Lus Juklovej, o kameru sa už tradične postaral Michal Čecha so svojou Custom Production.

"My Doorbell je pre mňa najsilnejšou skladbou prvého EP a jednou z obľúbených na albume. Preto mi veľmi záležalo na prípadnej spolupráci pri tvorbe videoklipu. Jednoduchá scéna, pekné svetlá, jeden záber a skvelý tanec. Štýl videa bol jasný od začiatku. Som veľmi rád, že tanečníci spolu s choreografkou vložili do klipu rovnaké nadšenie, aké som pociťoval pri tvorbe skladby aj ja, preto som s výsledkom naozaj spokojný."


"Od začiatku spolupráce som neskrývala nadšenie. Rada spolupracujem s interpretmi, ktorí ma inšpirujú a dávajú do diel svoju jedinečnosť a srdce, ako bolo aj pri tomto projekte. Tým pádom sa to odzrkadlilo aj pri mojej tvorbe, keďže mi dal absolútne voľnú ruku, čo znamená pre choreografa niečo ako splnený sen. Ešte viac sa teším, že dal priestor úžasným tanečníkom z Quan movement na prezentáciu tanečného umenia v plnom rozsahu, s čím som sa pri slovenských produkciách ešte nestretla, za to som nesmierne vďačná a myslím si, že výsledok stojí za to," uviedla Lus Juklová.

My Doorbell sa nachádza na albume Descender, ktorý v digitálnej podobe uzrel svetlo sveta už v decembri minulého roka na značke Gergaz. K digitálnej verzii sa začiatkom apríla pridal aj fyzický nosič v podobe platne, ktorú stihol Juraj už aj pokrstiť na live streame s príhodným názvom Dezinfekčný krst. Záznam si môžete pozrieť na youtubovom profile Lannne.

Debutový album plánuje Lannne predstaviť na jeseň tohto roka ako support na vybraných koncertoch slovensko-českej šnúry kapely Billy Barman k jej novému albumu Zlatý vek.

Vypočujte si album Descender (digitálne vydaný vo forme dvoch EP) na Deezeri:





Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Juraj Peták.