Legenda punk-rocku Bad Religion bude mať 13. augusta na bratislavskom koncerte slovenskú predkapelu. Česť zahrať si pred jednou z najvplyvnejších kapiel svojho žánru bude mať bratislavská kapela Plus Mínus. Koncert sa uskutoční v Majestic Music Clube, lístky sa predávajú za 28 eur.

Plus Mínus je slovenská punk-rocková kapela založená v roku 2000. Jej zakladajúcimi členmi sú Wayo a Dodo známi tiež z pôsobenia v Inekafe. Kapela má na konte desiatky koncertov na Slovensku, v Česku i v Anglicku. Koncert pred Bad Religion je pre nich splnením detského sna. "Bad Religion je kult a pojem pre každého, kto má rád rockovú hudbu. Na ich pesničkách sme vyrastali a dodnes sú pre nás inšpiráciou. Veľmi sa teším, že ich bratislavskú premiéru zažijem spolu s kapelou na pódiu," hovorí basgitarista Wayo.

Skupina Bad Religion je na scéne už magických 33 rokov. V Bratislave zahrá vôbec po prvýkrát. Formácia združená okolo Grega Graffina má na svojom konte dovedna štrnásť štúdiových albumov. Priamočiare a často kritické texty spolu s provokatívnym vizuálom dávajú skupine punc výnimočnosti. Medzi najväčšie hity kapely z Los Angeles patria skladby Punk Rock Song, Los Angeles Is Burning, 21st Century Digital Boy alebo Sorrow.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz z agentúry Octopus Promotion.

Súvisiaci interpreti: Bad Religion, Plus Mínus