Mladý slovenský hudobný producent, skladateľ a dídžej menom Dinelo predstavil nový singel Whitou You. Jeho predchádzajúce piesne môžu poslucháči dobre poznať z popredných rebríčkov slovenských rádií. Za sebou má spoluprácu s rôznymi zahraničnými aj tunajšími hudobníkmi, medzi jeho najúspešnejšiu skladbu patrí Leave me now s Veronikou Strapkovou.

Mohlo by sa zdať, že Dinelo sa minul povolaniu. Pokojne by sa totiž uživil aj ako terapeut a liečiteľ zlomených duší. Po dance-popových lovesongoch prichádza s novinkou Without you, ktorá opäť dvíha zo stoličiek a hojí srdcia rozídených. Na prvý pohľad "opúšťačka" je síce o nešťastnom vzťahu, ukazuje však, ako nabrať odvahu a ísť vlastnou cestou bez trápenia a hádok. "Veľmi rád vo svojich skladbách zanechávam aj nejakú pridanú hodnotu - či hudobnú, alebo práve tú textovú. V tejto skladbe chcem ukázať práve to, že ak niekto prežíva nešťastný vzťah a nie je v ňom šťastný, mal by ho pustiť a zostať radšej sám. Život je len jeden a nemali by sme strácať čas nad vecami, ktoré už nedávaju zmysel."


Obsadenie klipu ani tentokrát nenechal na náhodu a do nového videa si privzal blogerku a influencerku Lindu Babušík Adamčíkovú, ktorú mnohí poznajú z insta-účtu @lapkinn. "Hudba je pre mňa do istej miery liek, keďže už neraz mi pomohla v ťažkých chvíľach. Preto som veľmi rada, že som si mohla zahrať vo videoklipe pre Dinela k jeho piesni s krásnym textom a chytľavou melódiou. Verím, že tento song pomôže vyliečiť nejedno zlomené srdce."

Aj keď je Linda šťastne vydatá, vo videoklipe si zahrala dievča po rozchode, ktoré chce skončiť so svojim trápením z nešťastného vzťahu. Vo videoklipe, ktorý nakrútil Peter Krbaťa, Linda prechádza cez uličku v Košiciach v spomalenom zábere, kde aj napriek nešťastnému textu melódia dodáva piesni letný veselý náboj.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Bibiána Perátová. Text správy sme upravili.