Druhé Žijeme len raz to asi nebude, no už teraz je jasné, že Ego nechce najbližšie mesiace hudobne zaostávať. Začína obdobie plné skutočných aj rádoby letných hitov a raper z Kontrafaktu v tomto smere vložil nádej do spolupráce s českou speváčkou Monikou Bagárovou v skladbe Neriešme.

Letné mesiace pre mnohých predstavujú pohodu, zábavu a užívanie si. V tomto duchu chce svoju fanúšikovskú základňu naladiť aj Ego. "Chcel som vydať nejaký singel, ale teraz vydáva album Paťo (Rytmus, pozn. red.) a sme si to tak povedali, že tento rok vydávaš ty, ja chillujem, ja som mal minulý rok Podzemgang... Tak to meníme, nech to nie je jednotvárne," vysvetlil raper vo Fun rádiu, prečo nevydal klasický rapový song, ale kúsok, ktorý osloví skôr zabávajúcu sa mládež.

Ide o pieseň s jasným posolstvom - Neriešme. V ňom Ego postavil Moniku Bagárovú pred výzvu, keďže ju inšpiroval k tomu, aby svoju časť viac zarapovala než zaspievala. Obsahovo sa pritom text opiera o nedôveru vo vzťahu, v ktorom Monika zosobňuje raperovu podozrievavú polovičku. Ten problém rieši svojsky refrénom: "Neriešme, bejby, prosím ťa neriešme nervy, skús pochopiť, že som tvoj človek, nezradím ťa, ver mi."


Dvojica, ktorá sa spoznala už pred niekoľkými rokmi na koncerte v Brne, predstavila k piesni z dielne DJa Wicha aj spoločný videoklip. Objavuje sa v ňom počas jazdy v aute, ale aj na záberoch osobnej kamery, ktorá ukazuje okrem večere, nákupu v obchode a iných spoločných chvíľ aj Moniku kúpajúcu sa vo vani.

Ego tiež uviedol, že skladba má dve verzie. "Jedna je pomalá a viac R&B a toto je taká rýchlejšia vec. Je to to isté, len spravené do dvoch hudieb. Vždy to tak robím - najprv to spravím do nejakej vážnejšej veci, ale ľudia ma vždy varia, že oni chcú, aby to bolo viac chutné, aby na to tancovali. Tak to potom občas viem dať aj do iného šatu," priznal v rozhovore v rádiu.

Text: Hudba.sk (zdroj: Fun Rádio)
Foto: Instagram.com/bagarovamonika

Súvisiaci interpreti: Ego