Obdobie pandémie koronavírusu prinieslo do života pesničkára Ada Juráčka milú náhodu. Vďaka inzerátu, v ktorom predával rámy na obrazy, spoznal speváčku Katku Ščevlíkovú. Nahrali spolu dva duety na pripravovaný album More snov, ktorý vychádza presne o mesiac, 1. augusta.

"Celá spolupráca prebehla spontánne. Nad ničím sme nemuseli dlho polemizovať, jednoducho sme to nahrali a sadlo to. Keďže má Katka len niekoľkomesačného syna, na prácu sme nemali príliš veľa času. Párkrát sme sa stretli u mňa v obývačke, kde som nahrall celý album. Katka sa postavila pred mikrofón a jednoducho spievala," približuje detaily spolupráce Ado Juráček.

Hoci jeho nový album ešte nie je na svete, pesničkári nahrali oba svoje duety aj ako live session. V exotickej atmosfére Katkinej záhrady zaspievali piesne Bali a Vône, ktoré Ado napísal pred pár rokmi dozadu. Už teraz je jasné, že spolupráca na albume nie je jediným výsledkom tejto náhody. Ado a Katka chystajú zopár spoločných koncertov už koncom tohto leta.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Ado Juráček. Viac sa dozviete na jeho oficiálnych stránkach www.adojuracek.sk a www.facebook.com/adojuracekofficial.