V posledných mesiacoch sa povrávalo o tom, že Madonna pripravuje nový materiál na vydanie albumu. Tieto špekulácie podporila samotná speváčka, keď prostredníctvom Instagramu zdieľala fotografiu s titulom Beautiful Game. Pre taliansky Vogue teraz prezradila, že pracuje na novom albume, ktorý by mal vyjsť ešte tento rok.

"Stretla som množstvo skutočne fantastických muzikantov, nakoniec mnohí z nich skončili na mojej novej nahrávke," pochválila sa Madonna v rozhovore pre taliansky Vogue. Navyše prezradila, že pri tvorbe nahrávky ju ovplyvnilo miesto jej aktuálneho pobytu -Lisabon. Do portugalskej metropoly sa presťahovala spolu so svojim 12-ročným synom Davidom, ktorému chce splniť sen, aby sa stal profesionálnym futbalistom. Miestna kultúra na popovej kráľovnej zanechala taký dojem, že ju zakomponovala aj do pripravovanej nahrávky. 

Na Instagrame pod spomínanou fotografiou označila francúzskeho producenta Mirwais, s ktorým už v minulosti spolupracovala pri piesňach Music, American Life, Celebration či titulnej piesni k Bondovke Die Another Day. Speváčka zároveň potvrdila, že album by mal vyjsť ešte tento rok. 

Pripravovaná nahrávka bude nasledovníkom jej posledného albumu Rebel Heart, ktorý bol v Spojených štátoch pre Madonnu komerčne najhorším albumom za posledných 20 rokov. Pri zrode nahrávky vtedy stáli aj zvučné mená ako DiploAvicii či Kanye West


Autorka: Marína Valentovičová
Foto: AP Photo/Thoko Chikondi

Súvisiaci interpreti: Madonna